Anna palautetta
Voit antaa palautetta Kouvolan kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta. Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita tms. Jos haluat seurata palautteen käsittelyn etenemistä, kirjaudu palveluun ennen palautteen antamista. Ohjeita löydät info ( i ) -välilehdeltä.

Voit antaa palautetta Kouvolan kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta. Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita tms. Jos haluat seurata palautteen käsittelyn etenemistä, kirjaudu palveluun ennen palautteen antamista.

Palvelun osoite on vaihtunut. Nykyinen osoite on https://kouvola.asiointi.fi/efeedback .

Aloitteet tulee jättää Kuntalaisaloite.fi-palveluun tai kirjallisena osoitettuna asianosaiselle toimielimelle. Aloiteasioita ovat esim. hidasteet, katujen parantamiset, nopeusrajoitukset, uudet liikennemerkit, katuvalaistuksen lisärakentaminen ja kirjastojen aukioloajat.

Kouvolan Asunnot Oy:n palautteet tulee jättää lomakkeella https://kouvolanasunnot.fi/yhteydenottolomake-palaute/.

1.1.2023 alkaen sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Kymenlaakson hyvinvointialue. Tämän palvelun kautta ei voi antaa palautetta sote-palveluista. Hyvinvointialueen kotisivu on kymenhva.fi .

Elykeskuksen vastuulla olevista kulkuväylistä eli ns. valtion teistä palautteen voi jättää Liikenteen palauteväylä -palveluun tai soittaa Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100. Kaupungin kunnossapidossa olevat alueet löytyvät Kouvolan karttapalvelusta.

Kouvolan rautatieaseman ja -tunnelin palautteet suoraan Väylävirastoon Liikenteen palauteväylä -palveluun.

Sähköpotkulautoja vuokraa Kouvolassa Joescooter ja Swup.app, joille palautteet voi antaa sähköpostitse osoitteeseen support@joescooter.fi ja info@swup.app . Vuokrattavista kaupunkipyöristä vastaa Kouvolassa Kaakau, jolle palautteet voi antaa sähköpostitse osoitteeseen info@kaakau.fi .

Palautepalvelun mobiilisovellus Trimble Feedback on ladattavissa sovelluskaupoista.

Tekninen tuki: paikkatietopalvelut@kouvola.fi .