Varauspalvelu

Vanhojen venepaikkojen varauksien uusiminen alkaa 4.1.2020 ja on mahdollista 27.2.2020 asti. Paikkavaraus maksetaan palvelun kautta joko verkkopankissa tai luottokortilla. Venepaikat, joita ei uusita, vapautuvat 28.2.2020 kello 9.00 varattaviksi yleisesti.

Kaudesta 2020 alkaen Hirvelän ja Virtakiven satamissa ovat venepaikkojen varauksen suhteen kaikki vuokraajat uusia vuokralaisia. Toisin sanoen Kouvolan kaupungin vuokrausehtojen optioehto edellisen vuoden vuorauksen uusimisesta ei koske kyseisiä satamia.


Tietoa Kouvolan kaupungin venepaikoista mm. hinnasto ja ohjeet avainten ja sähkölukkojen tagien luovuttamisesta.
Vene- ja laituripaikkojen vuokrasopimusehdot
Ohje käyttäjätunnuksen luomiseen

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Palveluun kirjutuminen ja uuden käyttäjätunnuksen luonti tapahtuu "Kirjaudu sisään" -painikkeen kautta. Varaus maksetaan joko verkkopankkimaksuna tai luottokortilla. Maksuaikaa verkkomaksuvaihtoehdossa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen nimissä tulee sinun olla yhteydessä varauspalvelun yhteyshenkilöön.

Veneilykausi alkaa 1.5.2020 ja päättyy 30.10.2020. Vuokrasopimukset ovat voimassa 1.5.-31.12.2020.

Palvelun yhteyshenkilö on paikkatietovastaava Martti Kauhanen (martti.kauhanen@kouvola.fi / 02061 55290).

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

{0}Kirjaudu{1} palveluun nähdäksesi varaushistoriasi ja varataksesi venepaikkasi uudelleen.