Varauspalvelu

Vanhojen venepaikkojen varauksien uusiminen alkaa 1.2.2019 ja on mahdollista 28.2.2019 asti. Paikkavaraus maksetaan palvelun kautta joko verkkopankissa tai luottokortilla. Venepaikat, joita ei uusita, vapautuvat 1.3.2019 kello 9.00 varattaviksi yleisesti.

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Tunnistautuminen tehdään Suomi.fi -palvelun kautta. Varaus maksetaan joko verkkopankkimaksuna tai luottokortilla. Maksuaikaa verkkomaksuvaihtoehdossa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen nimissä, tulee sinun olla yhteydessä varauspalvelun ylläpitoon. Palvelun yhteyshenkilö on paikkatietovastaava Martti Kauhanen (martti.kauhanen@kouvola.fi / 02061 55290).

Veneilykausi alkaa 1.5.2019 ja päättyy 30.10.2019. Vuokrasopimukset ovat voimassa 1.5.-31.12.2019. Laituriporttien avaimet saa varauspalvelun kuittia vastaan Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteestä.

Ohjeet viime vuoden venepaikan uudelleenvaraukseen.

Vene- ja laituripaikkojen vuokrasopimusehdot

TEE UUSI VARAUS

Tee sähköinen varaus verkossa. Voit selailla vapaita paikkoja, varata ja maksaa varauksiasi palvelun avulla.

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi ja varataksesi venepaikkasi uudelleen.